La Sisters kleding en meer topmerken!

Bent u op zoek naar kleding van La Sisters? Dan nodigen wij u graag uit in onze modezaak: La Femme Modes. Wij zijn gevestigd in Bladel waar u een ruime collectie van stijlvolle dameskleding aantreft. Een bezoekje aan onze winkel is dus zeker de moeite waard. Wilt u meer weten over ons? Lees dan zeker even verder.

Tijdloze mode
La Sisters

Bij La Femme Modes kunt u terecht voor tijdloze mode waar u jarenlang plezier van zult hebben. Onze collectie wordt zorgvuldig geselecteerd uit diverse merken. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij onze klanten inmiddels goed en weten we keer op keer een unieke collectie samen te stellen. Hierdoor is er voor iedere stijl wel een passende outfit te vinden! Uiteraard staan wij klaar om u hierbij te helpen.

Naast LA Sisters verkopen wij ook de merken:

  • Rosner
  • Only-M
  • Caroline Biss
  • Poools
  • Aldo Martins

Loop eens binnen!

U zult merken dat comfort en een modieuze uitstraling perfect samengaan. En komt u er niet uit? Dan staan wij klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, dus loop gerust eens binnen en bekijk de ruime collectie van LA Sisters en meer topmerken. De koffie staat voor u klaar!

   Contact     Webshop