La Femme Modes heeft een ruime collectie Articles kleding

Gevestigd te Bladel, niet ver van Eindhoven, bevindt zich La Femme Modes. Dit is dé kledingwinkel van de regio voor vrouwen met smaak. Laat u hier een stijlvolle outfit aanmeten door ons gespecialiseerd met personeel met oog voor uw wensen. La Femme Modes heeft een ruime, zeer stijlvolle en modieuze collectie met hierin grote aandacht voor bijvoorbeeld Articles kleding.

Articles kledingEigenwijs en vrouwelijk modemerk

Articles is een eigenwijs en vrouwelijk modemerk dat zich kenmerkt door trendy doch draagbare collecties voor de moderne vrouw. Comfort wordt naadloos gecombineerd met stijl – hetgeen duidelijk terug te zien is in de ontwerpen. In Articles kleding bovendien, vindt men de aandacht terug die besteed is aan kwaliteit, pasvorm en details. In talloze Nederlandse steden heeft het merk haar eigen brandstores gevestigd maar in Bladel zult u een zogenaamde instore collectie treffen, een greep uit het uitgebreide aanbod van Articles. We bieden jassen en blazers van het merk, jeans en broeken, jurken en rokken, vesten en truien, tunieken en blouses, T-shirts en tops en daarnaast sjaals en accessoires. Alle geslaagde ingrediënten dus om totaal getransformeerd de winkel La Femme Modes weer te verlaten.

Onze modekenners voorzien u graag van advies

Kom vooral eens langs in de winkel en laat u adviseren door onze echte modekenners, die al meer dan twintig jaar voor u klaarstaan om u van persoonlijk stijladvies te voorzien. Voor een verzorgd en vrouwelijk voorkomen bent u bij La Femme Modes helemaal aan het juiste adres. We verwelkomen u zes dagen per week van harte aan de Sniederslaan, waar de koffie voor u klaar staat!

   Kleding Bladel     Contact     Webshop